Skeyndor speciale behandelingen.

Skeyndor behoort tot de top cosmeticamerken van de wereld. Met een uitgebreide lijn aan huidverzorgingsproducten is er voor een ieder dat wat nodig is.

Skeyndor AquathermSkeyndor Aquatherm O-2
Deze Pack behandeling bestrijdt de overgevoelige huid met een combinatie van verschillende kalmerende bestanddelen. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van Thermaal Bronwater uit Frankrijk. De samenstelling van dit water versterkt de afweerfunctie en vermindert daardoor de gevoeligheid.
Behandelingsduur 75 min
Skeyndor Natural DefenceSkeyndor Natural Defence
Een hydraterende behandeling met een weefselversterkend effect. Door de vochtbalans te optimaliseren en de huidfuncties te herstellen krijgt de huid haar normale natuurlijke weerstand weer terug. Dit effect is direct merkbaar en geeft een verjongend effect.
Behandelingsduur 75 min
Skeyndor Natural Defence SpecialSkeyndor Defence Special
De huid wordt in al haar functies geoptimaliseerd en het weefsel geherstructureerd wat voor een frisse en egale huidstructuur zorgt. Vanwege de intensieve hydraterende en voedende bestanddelen wordt de huid voorzien van comfort. Deze uitgebreide behandeling wordt aangevuld met een diep werkend en intensief voedend masker.
Behandelingsduur 90 min
Skeyndor Power C+BrighteningSkeyndor Power C+
Vitamine C is een krachtige antioxidant, stimuleert de delstofwisseling en de collageenproductie. De huidtint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.
Behandelingsduur 75 min
Skeyndor Global LiftSkeyndor Global Lift
Een intensieve LIFTENDE Pack behandeling met direct zichtbaar resultaat. De behandeling is speciaal geschikt voor de verslapte, rijpe huid maar vooral voor de huid die een enorme oppepper kan gebruiken.
Behandelingsduur 90 min
Skeyndor EternalSkeyndor Eternal
Een zeer intensieve Pack gezichtsbehandeling die de tijd stil zet! Dit plantaardig levenselixer met een grote herstellende kracht heeft een buitengewoon verjongend effect. De huid ziet er weer strak en stralend uit.
Behandelingsduur 90 min
Skeyndor CorrectiveSkeyndor Corrective
Deze luxe Pack behandeling is ter bestrijding van lijntjes en rimpeltjes. Door de combinatie van opvullende werkstoffen en spierontspannende peptiden worden zelfs de mimische lijntjes en rimpels geëgaliseerd en minder zichtbaar. De huid ziet er al heel snel weer jonger en gladder uit.
Behandelingsduur 90 min
Skeyndor Power HyaluronicPower Hyaluronic
De Power Hyaluronic brengt de natuurlijke hydrodynamica in de huid in balans, voor een optimale vochtgraad. Een gehydrateerde huid is een gezonde huid en ziet er stralend uit. Het niveau van de vochtgraad van de huid hangt af van de hydrodynamische balans. De hydrodynamische balans is de waterstroom naar binnen en naar buiten toe.
Behandelingsduur 90 min